Industrial Automation, PLC en Scada applicaties

Concera had bij haar oprichting één doel; het automatiseren van machines en fabrieken. Dit werk zit in het DNA en is een diep gewortelde passie. De ontwikkeling van software bleek uiteindelijk ook op andere gebieden spannende uitdagingen te hebben, maar toch, de industrie is haar eerste liefde.
Concera is als softwareleverancier ingezet voor grote productie automatiseringen voor bedrijven als eReM, Van Rennes, Sibelco, Quaker Oats, Agro Delta, Codrico, De Kuyper, DSM, Frico Cheese, Nordmilch en Greif. Daarnaast zijn en worden veel kleinere automatiserings projecten uitgevoerd voor klanten als Barth, Bakkersland, Foodmate, Clickpanell, en de Steinweg Group.

De werkwijze van Concera is open, eenvoudig en structureel met altijd als doel de software perfect af te stemmen op de wensen van de klant, de werkwijze van bedienend personeel en de functionaliteit van de machines. We zijn instaat om de automatisering volledig te verzorgen en kunnen zonodig met inzet van partners het project zowel softwaretechnisch en elektroschnisch uit te voeren. Omdat Concera naast industriële automatisering ook veel andere software-ontwikkelingen uitvoert is zij in staat om projecten te realiseren die de hele organisatie van informatie voorzien, van productiemedewerker tot management. Door toepassing van voornamelijk webbased technieken is de software tevens veelal platform en hardware onafhankelijk op te bouwen.

Concera is passie voor industriële automatisering. Zij is betrokken bij haar klanten en denkt mee tijdens het gehele project om uiteindelijk een optimaal functionerend systeem te realiseren.