CoCoS Communication & Control System

Concera ontwikkeld sinds 2007 software voor toepassing binnen de intercombranche onder de naam CoCoS. Ondertussen is CoCoS, wat staat voor Concera Communicatie Service, uitgegroeid tot een systeem dat diverse systemen via verschillende protocollen koppelt en met elkaar laat communiceren. CoCoS is anno 2018 uitgegroeid tot een online API platform dat zowel lokaal als cloud-based functionaliteiten kan aanbieden.

CoCoS
Het systeem CoCoS wordt geleverd als een API platform dat is verrijkt met applicaties voor ontwikkeling, SDK's, HMI, scripted functions, datalogging, een uitgebreid management,CRM, eventlogging, deurintercom, wayfinding en bezoekersregistratie en -toegang. Het systeem wordt ingezet in diverse branches in grote diversietijd van toepassingen zoals in de zorg, infrastructuur, gebouwmanagement, industriële productieomgevingen, enz.

Op dit moment wordt nog druk ontwikkelt aan de nieuwste versie van CoCoS, wij laten u graag de mogelijkheden zien in een persoonlijk gesprek en demo. Omdat het product nog erg nieuw is, kunnen we nog niet beschikken over gedrukt marketing materiaal.


Informatie
Voor vragen, informatie of een demonstratie van Search&Find kunt u contact opnemen met:

Concera Software
Telefoon +31 (0)78 6209830