Wij snijden uw kipfilet tot op de milimeter

Voor Foodmate heeft Concera de besturingssoftware ontwikkelt voor de Maxima Breast Cap Deboning machines. Deze machines verzorgen het versnijden van kippenvlees in voor de consument bekende hele, binnen en buiten fillets.

De MAXIMA 2,0 is een hoogtepunt van de nieuwste technologie in borstvlees van kippen uitbenen. Deze nieuwe Breast Cap Debone (borst uitbener) is in staat om tot 3.000 borststukken per uur uit te benen en produceert enkele filets. Het uiteindelijke product is zeer geschikt voor tray-verpakking voor een perfecte presentatie. De machine biedt een oplossing voor het ontbenen van enkele filets in een uiterst eenvoudige en gemakkelijke manier, wat resulteert in de hoogst mogelijke opbrengst en een uitstekende product. De Foodmate MAXIMA Breast Cap uitbener biedt maximale prestaties, maximale eenvoud en maximale flexibiliteit, terwijl er minimale vloeroppervlakte benodigd is, alsmede een minimum aan onderhoud en een minimum aan operationele kosten.

Voortbouwend op zijn flexibiliteit, kan de MAXIMA 2.0 eenvoudig aangepast worden aan verschillende klantspecifieke configuratie wensen. De standaardconfiguratie omvat een borst ontbeningseenheid voor enkele filets, een karkas unloader en een inline ontveller eenheid. Bovendien kan het apparaat worden uitgerust met meerdere transportbanden om inline in een productie opstelling te functioneren.