Beheer op afstand

Wanneer u beschikt over een internet verbinding kunnen we u op afstand eenvoudig support leveren via TeamViewer. Zo kunnen we u helpen bij het instellen van uw email, support geven bij diverse programma's. Doordat we kunnen zien wat u ziet kunnen we sneller en efficienter support leveren. Wanneer u beschikt over een supportovereenkomst is support op afstand kostenloos of wordt dit tegen een gereduceerd tarief aangeboden.
Wat is Teamviewer?
Teamviewer is een programma dat ons in staat stelt om mee te kijken op uw PC of Mac. Dit programma geeft een support medewerker toegang op basis van een ID en wachtwoord dat u zelf moet afgeven. Wij kunnen dus niet zomaar en op ieder moment meekijken op uw computer, maar slechts éénmalig en alleen op uw verzoek.


Teamviewer downloaden.

Teamviewer kunt u downloaden middels deze links:

Teamviewer voor Windows (64 bit) :  
https://download.teamviewer.com/download/TeamViewer_Setup_x64.exe

Teamviewer voor Windows (32 bit) :  
https://download.teamviewer.com/download/TeamViewer_Setup.exe

Teamviewer voor Mac OS : 
https://download.teamviewer.com/download/TeamViewer.dmg

De algemene teamviewer website:
http://www.teamviewer.com/nl/

Hoe werkt het?

Download Teamviewer via één van bovenstaande links. Kies (wanneer mogelijk) direct voor uitvoeren, of sla anders het programma op op een locatie vanwaar u het programma kunt uitvoeren. Wanneer het programma opent wordt het volgende scherm getoond. Geeft het ID en het wachtwoord door aan de supportmedewerker en hij zal vervolgens op uw PC of MAC mee kunnen kijken, de muis kunnen bedienen en invoer verzorgen via het toetsenbord. LET OP! 
Geef nooit wachtwoorden of inloggegevens aan supportmedewerkers. Wij zullen u altijd vragen zelf wachtwoorden in te voeren. Zorg er tevens voor dat u geen persoonlijke zaken op hebt staan wanneer u support verzoekt en geeft het aan wanneer uw liever zelf muis en/of keyboard wenst te bedienen, wij zullen dan geen acties uitvoeren op uw systeem en alleen meekijken. 


Kosten
Wanneer u geen supportovereenkomst (SLA) heeft met Concera helpen wij u uiteraard toch graag en ook dan is support op afstand mogelijk. Support wordt dan geleverd tegen het standaard uurtarief van Concera Software. Wanneer u een supportovereenkomst (SLA) heeft met Concera Software dan wordt support geleverd overeenkomstig de afspraken.