Website en/of mail werken niet meer - sta ik op een blacklist?

In de strijd tegen spam maken wij gebruik van blacklists om ip-adressen van spam versturende systemen te verzamelen en te blokkeren. Op dit moment wordt er een hard beleid gevoerd tegen spammers. Naast blacklisting worden de ip-adressen de toegang tot onze systemen ontnomen middels een dynamische firewall.
We proberen onze klanten met onze hostingdiensten zo goed mogelijk te bedienen. Naast veiligheid proberen wij ook te zorgen voor mailverwerking waarbij u als klant zo min mogelijk last heeft van spam. Dit is een intensief en complex proces waarbij we gebruik maken van spamfilters, blacklists en een dynamische firewall. Zodra een IP-adres als verdacht gekenmerkt is wordt deze op onze blacklist geplaatst en wordt het IP-adres opgenomen in de firewall. Sommige adressen komen automatisch weer vrij, anderen moeten actief worden verwijderd.

Controleer via onderstaande link of u op onze blacklist staat:

http://blacklist.concera.com/?ip=3.238.121.7

Mocht u op onze blacklist staan, neem dan contact met ons op om het ip-adres te laten verwijderen en/of toe te laten voegen aan onze whitelist. Een whitelist zorgt er voor dat uw ip-adres als veilig gekenmerkt staat en niet meer op onze blacklist kan worden geregistreerd.