Inkomende / uitgaande mailserver wijzigen

Er is tegenwoordig een wirwar aan mailclients die met allemaal hun eigen instellingen. Op deze pagina vindt u de nodige informatie ten behoeven van het wijzigen van uw inkomende / uitgaande mailserver binnen diverse mailclients. We hopen u hiermee van dienst te kunnen zijn. Mocht u na instellen nog steeds problemen ondervinden met het versturen en/of ontvangen van uw mail van een bij Concera gehost domein, dan kunt u contact opnemen met onze support afdeling op 078-6209830. 

Door de migratie van uw website tussen onze servers kan het zijn dat u uw e-mailaccount gebruik moet maken van een nieuwe inkomende en uitgaande mailserver. Dit is veelal het geval indien u gebruik maakt van een serveradres wat lijkt op 's??.concera.hosting'. Indien u gebruik maakt van de algemene mail.uwdomein.nl of pop.uwdomein.nl (voor inkomende mail) en smtp.uwdomein.nl (voor uitgaande mail) is dit niet nodig.

Voor het instellen van een nieuw account, verwijzen wij u door naar de pagina 'E-mail instellen'. Hieronder vindt u diverse handleidingen voor  het wijzigen van bestaande instellingen binnen verschillende clients:E-mail instellen
Office365 / Exchange instellen
Inkomende / uitgaande mailserver wijzigen
Servergegevens wijzigen in Outlook
Servergegevens wijzigen in Mail voor macOS
Servergegevens wijzigen in iOS (iPad of iPhone)
Servergegevens wijzigen in Thunderbird
Doorsturen naar Gmail of Outlook
Mijn is wordt als spam gezien, en nu?